Szállítási módok


A Frupka webáruházban többféle szállítási mód közül is választhatsz. Jelenleg személyes átvételre sajnos nincs lehetőség, de számos partnerünknél és viszonteladónknál van készleten és kapható a Frupka sült tea koncentrátum – a teljesség igénye nélkül egy viszonteladói lista ide kattintva tekinthető meg.

MPL futárszolgálat (Magyar Posta)

  • Házhoz szállítás: A csomagot futár szállítja ki a megadott címedre, a visszaigazoló üzenetben jelzett idősávban. Rendelésed után a tőlünk kapott e-mailben találsz egy linket a Posta weboldalára, ahol van lehetőséged a csomagod nyomon követésére. Sikertelen első kézbesítés esetén a kézbesítő telefonon egyeztet veled a második kézbesítési kísérlet időpontjáról és helyéről, de kérheted a küldemény postai szolgáltatóhelyen való átvételét is (pl. postán). A szolgáltatás díja előreutalással 1090 Ft, az utánvétes fizetés +200 Ft-ba kerül. Utóbbi esetben a futárnál van lehetőség a készpénzes vagy bankkártyás fizetésre is. A utánvételi fizetési lehetőségre csak a 3.000 Ft. feletti rendeléseknél van lehetőség, amennyiben a rendelés végösszege nem éri el ezen mennyiséget, csak előre utalással van lehetőség fizetni a webáruházban.
  • PostaPontra kézbesítés: Országszerte több mint 3000 ponton veheted át csomagod, akár a legkisebb településekhez is közel. A vásárláskor kiválaszthatod a közeli vagy napi rutinod során leginkább útba eső átvételi pontot vagy csomagautomatát (utóbbi a nap 24 órájában elérhető), és itt veheted át a neked megfelelő időpontban. A csomag érkezésekor SMS-értesítést kapsz. Az értesítéstől számítva 2 munkanap áll rendelkezésedre, hogy átvedd a küldeményed. Valamennyi csomagponton és csomagautomatánál van lehetőség az utánvétes fizetésre. A PostaPontra szállítás díja előreutalással 990 Ft, az utánvétes fizetés díja +200 Ft. A utánvételi fizetési lehetőségre itt is csak a 3.000 Ft. feletti rendeléseknél van lehetőség, amennyiben a rendelés végösszege nem éri el ezen mennyiséget, csak előre utalással van lehetőség fizetni a webáruházban.

További kérdésed merült fel a szállítási lehetőségekkel kapcsolatban? Tekintsd meg a Magyar Posta weboldalát, vagy tedd fel nekünk kérdésed az info@sulttea.hu e-mail címre!