Gyakran Ismételt Kérdések


Hogyan kell elkészíteni a Frupka sült teát?

Elkészítése pofonegyszerű, két lépés csupán:
1) Egy bögrébe öntsünk bele az egyadagos Frupka koncentrátum teljes tartalmát, vagy a nagyüveges teából néhány evőkanállal!
2) Öntsünk hozzá kb. 2 deciliter forró vizet a forró italhoz VAGY ízlés szerinti mennyiségű jeges szénsavas vagy -mentes ásványvizet!
…és kész is van! Nincs szükség sem utólagos ízesítésre, sem áztatásra; azonnal fogyasztható.

Mit tartalmaz pontosan? Teafüvet vagy szárított gyümölcsöket?

Egyiket sem. A Frupka sült tea csupán nevében és stílusában tea, valójában nem tartalmaz teafüvet, és a készítésekor sem használunk hozzá ilyet. A Frupkában friss gyümölcsök vannak, nem pedig szárítottak, így nem szükséges a forró víz hozzáadása után áztatni a koncentrációt. Ráadásul nem kell kidobni semmit, mint a hagyományos teánál a teafüvet vagy a filtert. Sőt, kimondottan ajánlott a kanállal kienni a gyümölcsöket belőle mind egy szálig – isteni finomak ugyanis. Ha szeretnél többet megtudni a Frupka sült teáról, nézd meg Mi a sült tea? oldalunkat!

Szívesen végigkóstolnám mindegyiket. Hogyan tehetem meg a legegyszerűbben?

Kimondottan kóstolás céljából kínálunk nektek egy csomagot kedvezményes áron, melyben mind a húsz ízből található egy-egy Frupka sült tea. Az összeállított csomagot ide kattintva rendelheted meg!

Hol kapható a webshopon kívül a Frupka sült tea?

Jelenleg az ország számos pontján lehet jobbnál jobb kávézókban és éttermekben megkóstolni a Frupka sült teát, valamint boltokban is kapható. A helyek listáját és a térképes nézetet ide kattintva találod meg!

Ha itt a webshopban vásárolok, mennyibe kerül a házhoz szállítás?

Előreutalással, csomagpontra történő szállítással 790 forinttól, házhoz szállítással pedig 990 forinttól elérhető már kézbesítési lehetőség. Amennyiben utánvéttel szeretnél fizetni személyesen, úgy ezen felül +200 forintot számít fel a futárszolgálat – utóbbi esetben az átvételkor a futárnak, vagy csomagpontra kért átvételkor az adott helyen (pl. automatánál vagy benzinkúton) fizetendő a csomag teljes költsége. A utánvételi fizetési lehetőségre csak a 3.000 Ft. feletti rendeléseknél van lehetőség, amennyiben a rendelés végösszege nem éri el ezen mennyiséget, csak előre utalással van lehetőség fizetni a webáruházban.

Mi történik, ha nem vagyok otthon, amikor a futár kihozza a csomagom?

A rendelés leadásakor a megjegyzés rovatban fel lehet tüntetni, hogy mely napon, vagy melyik napszakban tudnád átvenni a terméket. Az MPL futárszolgálata bár nem tudja 100%-osan garantálni az időpontot, de igyekszik hozzá alkalmazkodni, ha a megjegyzésben konkrét időpontban kéred a kézbesítést. Amennyiben mégsem tudod átvenni a csomagot, a futárszolgálat másnap még egyszer megkísérli kiszállítani. Ha ez is sikertelen, akkor a postaládádba dobott értesítővel a postán nyitvatartási időben bármikor átveheted a csomagot, vagy plusz költségért csomagpontra szállíttathatod át, ha az kényelmesebb.

Hogyan működik a csomagpontra vagy PostaPontra szállítás?

A megrendelt teákat összecsomagoljuk, és a vásárláskor általad kiválasztott PostaPontra szállítjuk azt (országszerte több, mint 3000 ilyen pont közül választhatsz). Érdemes olyan helyet választanod, ami napi ügyeid intézése közben vagy munkából hazafelé útba esik. Választhatsz az ország valamennyi MOL benzinkútja, Postája, Coop-ja valamint PostaPont csomagautomatája közül. (A MOL benzinkutakon ráadásul ingyenesen parkolhatsz!) A csomag érkezéséről egy SMS tájékoztat. Óriási előny a futárral szemben, hogy (a választott szolgáltatástól függően) néhány napon belül akkor mész csomagodért, amikor neked megfelelő; nem vagy fix időponthoz kötve. Az SMS-ben kapott kóddal egyszerűen átveheted vagy kiveheted az automatából a csomagodat, akár sorban állás és várakozás nélkül.

Meddig lehet tárolni a Frupka sült teát?

Hőkezeléssel tartósítjuk, és nem tartalmaz tartósítószert, így a gyümölcskoncentrátum átlagosan egy-másfél évig tartható el. Érdemes napfénytől elzárt, száraz helyen tartani.

Van betétdíj az üvegen? Vissza lehet adnom utána az üres üveget?

Nincsen külön betétdíj, az üveg árát tartalmazza az ár. Sajnos jelenleg még nincs visszavételi programunk, bár tervezzük az üvegek újrahasznosítását. Addig is, érdemes ügyelni környezetünkre, és „felhasznosítani”! A kis és nagy Frupka üvegek a kreatívok kezében százféle új szerepet tudnak betölteni. Mi is ajánljuk, hogy ezekben a jó minőségű üvegekben kidobás helyett inkább tároljatok valamit! :)
Ha mégis kidobnátok őket, kérjük elöblítve és szelektíven tegyétek, hogy ezzel is védjük környezetünket! Köszönjük.