Frupka Partner Program


Köszönjük, hogy csatlakozol a Frupka Partner Programhoz!

Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a Frupka Partner Program (a továbbiakban FPP) feltételeit.

A program lényege, hogy a közösségi médiában aktív bloggerek és vállalkozások a Frupka népszerűsítéséért cserébe pénzbeni jutalékot kapjanak az általuk hozott vásárlók után. A jutalék mértéke százalékosan kerül megállapításra a termékek nettó értéke alapján. A számítási alapba kizárólag a nettó ár számít, így nem tartozik ebbe bele sem az áfa mértéke, sem a szállítási költségek.

A FPP résztvevői kizárólag a végfelhasználói (azaz lakossági) vásárlásokból kapnak jutalékot; azon nagykereskedők, akik a weboldalon keresztül rendelnek, a jutalékos hivatkozásra kattintva bár tudnak vásárolni, de a jutalék nem kerül felszámításra.

A FPP résztvevőinek van lehetőségük egy adminisztrációs felületen keresztül nyomon követni, hogy éppen az adott időszakban mennyi jutalékot gyűjtöttek eddig össze, és milyen vásárlásokból. Az elszámolási időszakok nem fixek, az utalások egyénileg történnek, egy megadott összeg elérésekor. A jutalékot kizárólag banki átutalással tudjuk kiegyenlíteni.

Amennyiben további kérdésed merülne fel a programmal kapcsolatban, úgy írj nekünk bátran az info@sulttea.hu e-mail címre!